NIEUWSBRIEF / 25 maart 2010
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Kijkt u dan op: www.deombudsman.nl/nieuwsbrief
Zorgkosten te laat verzekerde baby alsnog vergoed
Donderdag 18 maart in Tijd voor MAX besprak De Ombudsman de zaak van twee jonge ouders en hun pasgeboren baby. Het gezin kreeg een flinke rekening van het ziekenhuis, omdat de baby niet binnen vier maanden na de geboorte was aangemeld bij de zorgverzekeraar. Lees verder
 

  De Ombudsman haalt met de Belbus borg terug
Afgelopen zaterdag stapte Pascal de Jong, jurist huur- en energiezaken bij De Ombudsman, met de vijfentwintigjarige Marit uit Zwolle in de Belbus van Vara Kassa. Samen probeerden zij om de borgsom van Maritís oude studentenkamer terug te halen bij het verhuurbedrijf. Lees verder.

Gaat Canaldigitaal zich aansluiten bij de Geschillencommissie?
De Ombudsman ontvangt enkele tientallen klachten per jaar over Canaldigitaal. Canaldigitaal heeft in grote gebieden van Nederland een monopoliepositie. Mensen die in deze gebieden wonen kunnen alleen via Canaldigitaal TV-zenders ontvangen. Lees verder.
 

 
Oproep: Als werknemer of begeleider ervaring met een WSW-PGB?
Sinds 2008 kunt u met een indicatie Wet sociale werkvoorziening (wsw) een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen. Het afgelopen half jaar hebben verschillende mensen zich bij De Ombudsman gemeld met problemen bij het aanvragen van een budget.
Lees verder en reageer!

Publicatie: Daarom! De Ombudsman!
Het donateursmagazine Daarom! De Ombudsman van het eerste kwartaal 2010 is uit! Met in deze editie: alles over uw energiecontract en de energierekening, de Soresdienst die in actie komt voor het echtpaar Florijn, de klachten top 10 van 2009, en nog veel meer over de acties en aandachtsgebieden van De Ombudsman. Download Daarom! De Ombudsman.
 

Colofon
Nieuwsbrief De Ombudsman / maart 2010

Deze nieuwsbrief is een maandelijkse uitgave van Stichting De Ombudsman. Heeft u op- of aanmerkingen over deze nieuwsbrief? Mail dan naar Nieuwsbrief@deombudsman.nl

 
Website | Contact | Afmelden voor de nieuwsbrief